English     • Főoldal  
• Hírek, programok
     Új Karitász igazgató

• Segíthetünk?

• Ön is segíthet!

• Kapcsolatok

• Munkatársaink

• Egy százalék

• Képgaléria

• Archívum

• Elérhetőségünk 
A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegye a vészhelyzetben 5 millió Ft-tal járult hozzá a szegény családok megsegítéséhez  2020-04-02
A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által körlevélben meghirdetett március 15–22 közötti tartósélelmiszer-gyűjtés a jelenlegi egészségügyi helyzet miatt nagyon lecsökkent, a korlátozások és az MKPK szentmiséket érintő rendelkezései miatt átalakult, és főként pénzadománygyűjtés formájában folytatódott, folytatódik.
Adományok kiosztása  2020-03-23
A Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegyei Karitász Mészáros László igazgató vezetésével ebben a rendkívüli nehéz helyzetben is igyekszik eljuttatni a rászoruló családok részére az adományokat.
Ajaki Caritas Junior vetőmag csomagkészítése  2020-03-20
Az Ajaki Caritas Junior csoportja még a járvány elterjedésének kezdeti szakasza előtt, áldozatos munkájukkal igyekeztek elkészíteni a vetőmag csomagokat, hogy azokat az Egyházmegyei Karitász csoportok még időben el tudják juttatni a nehézségekkel küzdő rászorulók részére. Egyházmegyénk önkéntesei többnyire az idősebb korosztályhoz tartoznak, ezért az Ajaki Caritas Juniorok önkéntes munkájukkal bevállalták, hogy mindenki részére elkészítik a vetőmag csomagokat. Isten fizesse meg tevékenységüket, amelyet a rászorulók érdekében cselekedtek!
TARTÓS SZERETET – NAGYBÖJTI ADOMÁNYGYŰJTÉS   2020-03-15
A kialakult helyzetre való tekintettel a Katolikus Karitász meghosszabbítja és pénzadománygyűjtéssé alakítja át a nagyböjti tartós élelmiszergyűjtő akcióját.
TARTÓS SZERETET - NAGYBÖJTI ÉLELMISZERGYŰJTÉS 2020.03.15-22 KÖZÖTT  2020-03-10
Az alábbiakban a Magyar Katolikus Püspökkari Konferencia körlevelét olvashatjuk a 2020. évi nagyböjti tartósélelmiszer gyűjtésről.
DM Babylove pelenka és Béres csepp adomány  2020-02-17
Az Egyházmegyei Karitász megkezdte a pelenkák és a Béres cseppek kiosztását a Karitász csoportoknak, amelyeket a Dm és a Béres Alapítvány felajánlásából kapott a Katolikus Karitász, általuk pedig a Debrecen-Nyíregyházi Egyházmegyei Karitász. Ez alkalommal a Nyíregyházi kerületben működő Karitász csoportok szállíthatták el az adományokat, amelyeket személyesen fognak átadni az arra rászoruló kisgyermekes családoknak, a Béres cseppet pedig idős, beteg embertársaiknak, akik nélkülöznek. Isten fizesse meg a felajánlóknak!

Újabb hírek - Korábbi hírek

Keresés:
Kulcsszó:
lejárt hírek között is